Mellem Sund og Bælt
logo
Aflevering:

Er ikke oprettet
Fernisering:

Er ikke oprettet

Brøndby Strand Fotoklub præsenterer dommerpanelet 

 "Det sammensatte billede"

Jimmy Machon
- Selvstændig reklamemand og fotograf. Han har arbejdet med fotografi og design i de sidste 27 år for kunder som Lego, Ecco, Aller og de helt store reklamebureauer.
Jimmy arbejder med alt fra fotografi, design af hjemmesider, animationer, logoer, og Photoshop som er hans spidskompetance.
Jimmy er Certified Expert og Certified Instructor for Adobe i en lang række af de programmer han til dagligt underviser i, herunder Photoshop der også er hans store hobby og passion. 

www.500px.com/jimmymachon   www.machon.dk

"Papir og Digital"
(udover Jimmy Machon)

Søren Brissing

"Mit navn er Søren Brissing, uddannet Fagfotograf (reklamefotograf) i 1988. Jeg er 57 år og bor i Trørød med min kone.  Er vild med at rejse, specielt rejser hvor jeg kan dyrke min store passion ”Street photo”.

Jeg har studeret og arbejdet med fotografi i USA, været ansat i store studier i København og siden
1996 drevet min egen virksomhed BRISSING/fotograf.

I store dele af min karriere, både som ansat og selvstændig, har jeg arbejdet for Storcentre. Lyngby Storcenter og Rødovre Centrum som de 2 største, men jeg har leveret både mode og produkt billeder til de fleste større Centre i Danmark.

Som "old school" fotograf har jeg brugt utallige timer i mørkekammer (farve og sort / hvid). Den erfaring jeg fik der, bruger jeg den dag i dag når jeg arbejder i Photoshop. Jeg har arbejdet med Photoshop siden version 2.0 og er stor fan af dette mægtige men også tidsrøvende værktøj."

Instagram: @vonbris

Facebook:brissingfotograf

www.brissing.dk

Jeppe Michael

Billeder, der fanger blikket

Det umiddelbare indtryk er altafgørende i den nye medieverden. Du skal fange opmærksomheden på et splitsekund – og nå at skabe tillid og sympati. 

Fotos kan i koncentreret form fortælle, hvad der er vigtigst for 

Mange års erfaring inden for portrætfotografering og som arkitekturfotograf.

Jeg elsker ”cityscapes” og har dyrket fotos af storbyer mange steder i verden. Men den anden halvdel af mit hjerte tilhører landskaber, hvor den vilde natur kommer til sin ret. 

Mine kompetencer spænder over alle typer fotografering, videooptagelser, redigering mv. - foruden workshops.

http://www.jeppemichael.com/
Copyright © 2008 - 2020 Mellem Sund og Bælt