Mellem Sund og Bælt
logo
Aflevering:

Er ikke oprettet
Fernisering:

Er ikke oprettet

Brøndby Strand Fotoklub præsenterer dommerpanelet 

Susanne Bøgeskov Fischer, 43 år, portrætfotograf, underviser og mentor. Brænder for at lære fotografer at udnytte deres unikke potentiale og udvikle og dyrke deres helt eget billedsprog. Som portrætfotograf har jeg specialiseret mig i instruktion, og arbejder her med at udvikle og afprøve nye metoder som bruges i min undervisning. Arbejder professionelt som mentor for 5 fotografer ad gangen. Underviser på Key Point Photography i bl.a. instruktion, posering og psykologiske virkemidler i fotografiet. Er key facilitator i Klub Key Point og driver til dagligt studiefællesskabet Port5 i Måløv, hvor der er 14 fotografer tilknyttet.

Bodil Nygaard Jensen, startede i 2018 Fragment der er en special boghandel som kun sælger fotobøger. Bodil har tidligere været ansat ved billedbureauet Scanpix hvor hun var ansvarlig for samarbejdet med stringer-fotograferne. Hendes uddannelsesbaggrund falder også indenfor fotografiet, da hun har en Master i fotografi fra Göteborg Universitet og derudover har studeret fotografi på FAMU i Prag og har gået på Fatamorgana. 

Lisbeth Holtenfotograferer til magasiner, reklamebureauer, bøger, hjemmesider, kataloger og pressefotos. Jeg arbejder konceptuelt inden for portræt, arkitektur og rum- redaktionelt og reklamemæssigt – og arbejder i studie og on location, både lyslagt med det store udstyr og med det lys der er . Jeg har ingen færdige pakkeløsninger , da jeg lægger vægt på at fotografere det personlige udtryk og finde den bedste løsning inden for den økonomiske ramme vi sætter. Jeg synes jeg har det bedste job i verden og bliver aldrig træt af at fotografere eller tænke billeder. Jeg synes alle mennesker fortjener den anerkendelse, det er at blive fotograferet.

Specialkategorien
Christiane Helsted Juul, (1985), 
Jeg arbejder og lever i København og er uddannet fra Københavns Film og Fotoskole i 2006 og udlært fotograf i 2013 fra Københavns Tekniske skole.
J
eg arbejder primært med fotografiet som udtryksform, men har også inden for de sidste par år arbejdet med papir collage. Fotografiet er for mig en måde at kunne fortælle små uddrag fra det liv vi lever, hverdagen, gentagelser, traditioner, og menneskerne i det. Jeg kan lide at fange et særligt lys eller refleksion, men jeg kan også lide at iscenesætte det almindelige, noget vi alle sammen kender, et stilleben af et frokostbord taget ud af dets normale rammer, eller se hvordan en række af mennesketomme senge tager sig ud, når de lige er stået op. Aftryk fra mennesker, synes jeg, er interessant. Historierne i det genkendelige, og dermed også det som ligger bag facaden, er det jeg ofte beskæftiger mig med i fotografiet.
Jeg har udstillet forskellige steder i Danmark, her i blandt, Ung Dansk Fotografi 2017.

 


Copyright © 2008 - 2021 Mellem Sund og Bælt